Tilbud på hjemmesider

Trenger du ny hjemmeside? Vi kan hjelpe deg!

Ta kontakt med Per Sørlie på 957 48 654. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen   www.nettskred.no

Sikkerhet - sosiale medier - design - er viktig!

Nettsider kan være hacket uten at eier vet det

Pishing tok av i 2015. Det innebærer at nettsiden kan være infisert, samtidig som den ser helt normal ut. Besøkende til hjemmesiden kan bli infisert når de besøker den eller hvis svindel-epost sendes fra din webserver. En stadig mer utbredt infeksjon er utpresningsprogramvare. Det innbærer at filer på en infisert datamaskin og nettverket kan bli låst og man må betale hackere løsepenger for å få tilgang til filene igjen. En slik profilering av nettsiden er noe de færreste ønsker seg. I løpet av 2016 har antall svindel-epost med utpresningsprogramvare økt til 90%! I januar i år utgjorde de 10%.

Husker du Panama Papers?

Gigantlekkasjen i Panama Papers skandalen kan skyldes kjente sikkerhetshull i websystemene. Programvaren var ikke oppdatert til sikre versjoner. Dette er den vanligste årsaken til infeksjon. Vi har derfor gjort det enkelt. La oss oppgradere og sikre din nettside.

Finn lokaler i Asker Bærum Røyken Hurum

Klikk her

Finn jobber i Røyken Hurum Bærum og Asker

Her kan du finne jobber i Asker og Bærum

Klikk her

Feriereiser

Vin, øl og matreiser, vinforedrag, kokkekurs, en winemakers dinner,  catering, konsulenttjenester innen hotell, restaurant og cafe, events, kick off, underholdning osv.

SE HER!

 

Vakker natur og unik vinopplevelse. "Slow food" laget fra bunnen, lokale produkter herlige mennesker mennesker, før-romersk historie.


Høvik Bandy

Bandy Høvik - Velkommen til hjemmekamper!

HØVIKBANEN

Glassverkveien 116, 1363 Høvik

Neste kamper LES MER!


Velkommen til å se våre kamper!                  2020/2021 sesongen

 

 

Høvik Janitsjarkorps

Asker og Bærum portalen

Hva skjer? klikk her